Kapusta smażona z jabłkami
Kapusta smażona i jabłka to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 121 kalorii. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jeśli masz ocet jabłkowy, jabłko granny smith, nasiona kopru włoskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Kapusta Czerwona Smażona Z Jabłkami, Kapusta smażona z jabłkami, oraz Kapusta Włoska Z Jabłkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rdzeń i pokroić kapustę w cienkie plasterki. Policzki zetrzeć z jabłek i pokroić w cienkie kliny.
W dużej patelni saute, dodać masło i stopić na średnim ogniu.
Dodać kapustę, jabłka, koper włoski i sól i pieprz, do smaku, i saute aż kapusta zmięknie i więdną o 20 protokół. Deglaze z czerwonym winem i wymieszać z odrobiną octu cydr.
Przełożyć do miski i podawać.