Kapusta Czerwona Słodko-Kwaśna
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj słodko-kwaśnej czerwonej kapusty. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 112 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś kapustę, cebulę, złotą mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Kapusta słodko-kwaśna, Kapusta Czerwona Słodko-Kwaśna, oraz Kapusta czerwona słodko-kwaśna.
Instrukcje
W 10-calowej patelni, podgrzać 1 cal wody do wrzenia.
Dodać kapustę; podgrzać do wrzenia. Gotować ok. 15 minut, od czasu do czasu mieszając do miękkości; odcedzić i odstawić. Wytrzeć i wysuszyć patelnię ręcznikiem papierowym.
W tej samej patelni, gotować boczek na średnim ogniu 4 protokół, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z cebulą. Gotować od 2 do 4 minut, od czasu do czasu mieszając, aż bekon będzie chrupiący.
Boczek i cebulę wyjąć łyżką szczelinową; osuszyć na papierowych ręcznikach.
Odcedzić tłuszcz, zastrzegając 1 łyżka stołowa na patelni.
Wymieszać brązowy cukier i mąkę do tłuszczu boczku na patelni. Wymieszaj wodę, ocet, sól i pieprz, aż dobrze wymieszasz.
Wymieszać z kapustą, boczkiem i cebulą. Gotować na średnim ogniu 1 do 2 minut, mieszając od czasu do czasu, aż gorące.