Kapusta Czerwona Słodko-Kwaśna

Kapusta Czerwona Słodko-Kwaśna
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj słodko-kwaśnej czerwonej kapusty. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 112 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś kapustę, cebulę, złotą mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Kapusta słodko-kwaśna, Kapusta Czerwona Słodko-Kwaśna, oraz Kapusta czerwona słodko-kwaśna.

Instrukcje

1
W 10-calowej patelni, podgrzać 1 cal wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać kapustę; podgrzać do wrzenia. Gotować ok. 15 minut, od czasu do czasu mieszając do miękkości; odcedzić i odstawić. Wytrzeć i wysuszyć patelnię ręcznikiem papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
3
W tej samej patelni, gotować boczek na średnim ogniu 4 protokół, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z cebulą. Gotować od 2 do 4 minut, od czasu do czasu mieszając, aż bekon będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Boczek i cebulę wyjąć łyżką szczelinową; osuszyć na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
Odcedzić tłuszcz, zastrzegając 1 łyżka stołowa na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Wymieszać brązowy cukier i mąkę do tłuszczu boczku na patelni. Wymieszaj wodę, ocet, sól i pieprz, aż dobrze wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
OcetOcet
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Wymieszać z kapustą, boczkiem i cebulą. Gotować na średnim ogniu 1 do 2 minut, mieszając od czasu do czasu, aż gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
BoczekBoczek
CebulaCebula
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn