Kandyzowane płatki róży i ciasteczka czekoladowe
Kandyzowany płatek róży i ciasteczka czekoladowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 241 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, mąkę, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Miód Z Płatków Róży, Sorbet Z Płatków Róży, oraz Ciasto Z Płatkami Róży.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż arkusz ciastek z pergaminem. W dużej bezpiecznej kuchence mikrofalowej, roztopić masło, cukier i brązowy cukier razem w kuchence mikrofalowej przez 15 do 30 sekund na małej mocy.
Niech masło-cukier mieszaniny ostygnie tylko trochę, a następnie zmiksować w jajku i żółtku.
Dodać śmietanę i różę. Mieszaj, aż po prostu połączysz i odstaw na bok. Nie przesadzaj.
W średniej misce przesiać mąkę, sodę oczyszczoną i sól i ostrożnie złożyć do mokrej mieszaniny. Delikatnie dodać czekoladę, dobrze ją wymieszać. Zamrozić ciasto tylko do ostygnięcia i jędrności, około 5 minut.
Używając 2-uncji lodów miarki, upuść ciasto 3 cale od siebie na przygotowanym arkuszu ciastek.
Piec przez 10 do 12 minut lub do momentu, gdy krawędzie ciastek zaczną brązowieć.
Przenieś ciasteczka do stojaka, aby ostygły.
Od smaków po pierwsze: kulinarna podróż Indyjskiego szefa kuchni autorstwa Vikasa Khanny. Przepisy Copyright © 2011 by Vikas Khanna; Fotografia © 2011 Vikas Khanna, Andrew Blackmore-Dobbyn, and Ronnie Bhardwaj. Opublikowane przez Lake Isle Press.