Kanapki Z Kurczaka Smoky Orange Barbecue

Kanapki Z Kurczaka Smoky Orange Barbecue
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj kanapek z kurczakiem Smoky Orange Barbecue. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 1638 kalorii, 56g białka, oraz 87 g tłuszczu na porcję. Na 5,46 zł za porcję, ten przepis okładki 64% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, sałatę rzymską, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć koncentrat soku pomarańczowego, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Slow-Cooker Smoky Barbecue Kanapki Z Wołowiną, Kabobs Smoky Chicken Barbecue, oraz Smoky Barbecue Chicken, Bacon & Corn Dip dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej patelnię grillową lub patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Podgrzać mały rondel na umiarkowanym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Dodać olej i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Podsmażyć cebulę na oleju przez 3 do 5 minut lub aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
6
Paprykę chipotle połączyć w adobo, keczup, koncentrat soku pomarańczowego, skórkę pomarańczową i bulion z kurczaka w blenderze. Zmiksować na wysokiej, aż sos będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipotle Z Puszki Chiles W AdoboChipotle Z Puszki Chiles W Adobo
Koncentrat Soku PomarańczowegoKoncentrat Soku Pomarańczowego
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Wlać sos do rondla z cebulą i podgrzać do bańki. Zmniejsz ciepło, aby gotować na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
8
Kurczaka posmarować lekko skropioną oliwą i doprawić przyprawami z grilla lub solą i pieprzem. Grill 5 do 6 minut na pierwszej stronie, skręcić.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pierników, Drobno Pokruszonych6 Pierników, Drobno Pokruszonych
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Wyjmij 1 / 2 sosu barbecue do małej miski i obficie z nim podlać kurczaka. Kurczak obrócić po 4 minutach, ponownie zalać sosem i gotować kolejne 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Aby podawać kanapki, pokrój grillowanego kurczaka pod kątem i rozwiń 1 pierś na każdym dnie bułki. Łyżka pozostałego sosu z rondla na pokrojonego kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurczak Z GrillaKurczak Z Grilla
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
11
Podawać otwartą licówkę z sałatą i czerwoną cebulą ustawioną na wierzchu bułki z boku. Sparuj te kanapki z ulubionymi dodatkami lub, z czerwoną kapustą Slaw i chrupiącą polewą
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta CzerwonaKapusta Czerwona
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
12
Fasolka Po Pieczeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Po PieczeniuFasola Po Pieczeniu
13
Połącz kapustę i buraki w misce do mieszania lub sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
14
Sałatkę posypać orzechami włoskimi. W małym garnku zagotuj pozostałe składniki: porzeczki, wodę, sok z cytryny, ocet i brązowy cukier. Dusić 5 minut, aby rozpuścić cukier i przenieść mieszaninę do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
PorzeczkiPorzeczki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
15
Ubij galaretkę porzeczkową i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorzeczkiPorzeczki
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
16
Wlać sos na sałatkę slaw. Wrzucić sałatkę do płaszcza równomiernie z sosem. Dostosować przyprawy z solą i pieprzem i służyć lub, przechowywane schłodzone do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
17
Czas gotowania: 5 minut
18
Łatwość przygotowania: łatwa
19
Na średniej patelni na średnim ogniu, brązowy boczek, ale nie w pełni chrupiące kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
20
Wyjąć patelnię z ognia i wrzucić bułkę tartą na patelnię z boczkiem i kapieli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
21
Dodaj szalotki do bułki tartej i boczku i doprawić mieszaninę popękanym czarnym pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęknięty Czarny PieprzPęknięty Czarny Pieprz
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
22
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
23
Dodaj 2 puszki z grillowaną fasolą lub ekstra pikantną fasolą do płytkiego naczynia żaroodpornego. Wierzch z boczkiem i mieszaniną okruchów chleba i umieścić w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
24
Piec 15 minut lub do góry jest chrupiące i fasola są bąbelki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
25
Czas gotowania: 15 minut
26
Łatwość przygotowania: łatwa

Składniki

596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicydr jabłkowy lub ocet białycydr jabłkowy lub ocet biały6plastryboczek posiekanyboczek posiekany850Orzechy dowolne (posiekane)przygotowana fasolka pieczona z grilla, ok. 4 szklankiprzygotowana fasolka pieczona z grilla, ok. 4 szklanki2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibułka tarta gładkabułka tarta gładka2(zima)Dodatkowa gałka muszkatołowa, opcjonalnieDodatkowa gałka muszkatołowa, opcjonalnie1-2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczeniaburaki krojone, osuszone i pokrojone w plasterkiburaki krojone, osuszone i pokrojone w plasterki2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiDo podania smażone ostrygi lub pokrojony w kostkę gotowany kurczakDo podania smażone ostrygi lub pokrojony w kostkę gotowany kurczak3papryka chipotle (dymiona ostra papryka) w sosie adobo, Znalezione w puszkach w meksykańskiej sekcji żywności 1/2 szklanki ketchupu, eyeball itpapryka chipotle (dymiona ostra papryka) w sosie adobo, Znalezione w puszkach w meksykańskiej sekcji żywności 1/2 szklanki ketchupu, eyeball it4chrupiące bułki, podzielone, tosty i maślanechrupiące bułki, podzielone, tosty i maślane596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkisuszone porzeczki, kilka garścisuszone porzeczki, kilka garści1cytrynowy, soczystycytrynowy, soczysty1małecebula posiekanacebula posiekana596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikoncentrat soku pomarańczowegokoncentrat soku pomarańczowego1pomarańcz, Skórka i pokroić w kliny, do dekoracjipomarańcz, Skórka i pokroić w kliny, do dekoracji4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyGruby czarny pieprzGruby czarny pieprz454Orzechy dowolne (posiekane)kapusta czerwona, rdzeniowana, rozdrobnionakapusta czerwona, rdzeniowana, rozdrobniona1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkigotowa galaretka z czerwonych porzeczekgotowa galaretka z czerwonych porzeczek4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPokrojona czerwona cebulaPokrojona czerwona cebula4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySałata rzymskaSałata rzymska4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPrzyprawa do grilla lub sól i świeżo zmielony czarny pieprzPrzyprawa do grilla lub sól i świeżo zmielony czarny pieprz4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz4szalotki, cienko pokrojoneszalotki, cienko pokrojone4piersi z kurczaka bez kości, bez skórypiersi z kurczaka bez kości, bez skóry1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkioliwa z oliwek lub olej roślinnyoliwa z oliwek lub olej roślinny1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)oliwa lub olej roślinny, 1 obrót patelni, plus trochę do skropieniaoliwa lub olej roślinny, 1 obrót patelni, plus trochę do skropienia4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOlej roślinny do mżawkiOlej roślinny do mżawki2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikawałki orzecha włoskiegokawałki orzecha włoskiego1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia70
Magazyn