Kanapki z bakłażanem i papryką parmezanem
Kanapki z bakłażanem i papryką parmezanem wymagają około 25 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 269 kalorii. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 250 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, parmezan, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 92%. Spróbuj Kanapki Z Bakłażanem Parmezanem, Kanapki Z Bakłażanem Parmezanem, oraz kanapki z parmezanem z bakłażanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery w piekarniku.
Umieścić bakłażan i czerwoną paprykę na średniej blasze do pieczenia, i doprawić solą i pieprzem. Broil 5 do 10 minut, do miękkości i lekko rumiane.
Bagietkę przeciąć na pół wzdłuż.
Dolną połowę posmarować kozim serem, a następnie tapenadą.
Warstwę z bakłażanem i czerwoną papryką, a następnie posypać parmezanem. Przykryć górną połową bagietki.
Podawać na ciepło lub na zimno.