Kanapka z sałatką jajeczną z awokado i rukolą wodną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,07 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 410 kalorii. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, chleb zbożowy, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kanapka z sałatką jajeczną z awokado i rukolą, Zdrowa Kanapka Z Sałatką Jajeczną, oraz Awokado Sałatka Jajeczna Kanapki Z Herbatą.
Instrukcje
1
Jajka ugotować 10 minut w rondlu z gotującą się wodą do przykrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odcedzić, schłodzić pod zimną bieżącą wodą i obrać. Z grubsza rozgnieść jajka w misce z majonezem, musztardą i sokiem z cytryny. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki