Kale Ginger Daiquiri
Kale Ginger Daiquiri może być tylko napojem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 940 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1 i kosztuje $1.96 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki z 2 limonek, syrop imbirowy, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ginger Lime Daiquiri, oraz Sosy-Morelowa Glazura Cytrynowa / Limonka / Imbir Ananasowy.
Instrukcje
Połączyć cukier, wodę i posiekany imbir w małym rondlu na dużym ogniu, często mieszając. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień na wolnym ogniu przez 5 minut. Po 5 minutach wyjąć z ognia i ostudzić do temperatury pokojowej. Odcedzić, aby usunąć imbir i przechowywać w lodówce, aż ostygnie.
Do Kale Ginger Daiquiri: napełnij shaker koktajlowy lodem i dodaj rum, sok z limonki, syrop cukrowy imbirowy i sok z jarmużu. Wstrząsnąć, aż dobrze schłodzone, o 20 sekund. Przelej do schłodzonego kieliszka coupe i natychmiast podawaj.