Kalafior Pizza Crust

Kalafior Pizza Crust
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów śródziemnomorskich, więc dać kalafior Pizza Crust spróbować. Jedna porcja zawiera 54 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 51 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1372 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wiele osób naprawdę lubi tę skórkę. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Mieszanka kalafiora, mieszanka sera, sól i mielony pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kalafior Pizza Crust, Pizza z kalafiorową skórką, oraz Kalafior Pizza Crust.

Instrukcje

1
Umieść kawałki kalafiora przez rurkę podającą robota kuchennego za pomocą ostrza kratki; pulsuj, aż cały kalafior zostanie rozdrobniony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Umieść wkładkę do parownika w rondlu i napełnij wodą tuż poniżej dna parownika. Doprowadzić wodę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodaj kalafior, przykryć, i pary do miękkości, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
4
Przenieść kalafior do dużej miski i przechowywać w lodówce, mieszając od czasu do czasu, aż ostygnie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia lub matą silikonową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6
Wymieszać włoską mieszankę sera, pietruszkę, jajko, czosnek, sól i pieprz do kalafiora, aż do równomiernego włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser WłoskiSer Włoski
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
7
Wlać mieszaninę na przygotowaną blachę do pieczenia; nacisnąć i uformować ciasto do pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
8
Piec w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane, o 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Piccini Chianti Classico z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn