Kalafior Pizza Crust
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów śródziemnomorskich, więc dać kalafior Pizza Crust spróbować. Jedna porcja zawiera 54 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 51 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1372 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wiele osób naprawdę lubi tę skórkę. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Mieszanka kalafiora, mieszanka sera, sól i mielony pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kalafior Pizza Crust, Pizza z kalafiorową skórką, oraz Kalafior Pizza Crust.
Instrukcje
Umieść kawałki kalafiora przez rurkę podającą robota kuchennego za pomocą ostrza kratki; pulsuj, aż cały kalafior zostanie rozdrobniony.
Umieść wkładkę do parownika w rondlu i napełnij wodą tuż poniżej dna parownika. Doprowadzić wodę do wrzenia.
Dodaj kalafior, przykryć, i pary do miękkości, o 15 protokół.
Przenieść kalafior do dużej miski i przechowywać w lodówce, mieszając od czasu do czasu, aż ostygnie, o 15 protokół.
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia lub matą silikonową.
Wymieszać włoską mieszankę sera, pietruszkę, jajko, czosnek, sól i pieprz do kalafiora, aż do równomiernego włączenia.
Wlać mieszaninę na przygotowaną blachę do pieczenia; nacisnąć i uformować ciasto do pizzy.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane, o 15 protokół.