Kaczka kiełbasa i biała fasola Cassoulet

Kaczka kiełbasa i biała fasola Cassoulet
Kaczka kiełbasa i biała fasola Cassoulet może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 2495 kalorii, 74g białka, oraz 189g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje $6.97 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, czosnek, liście laurowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać bagietkę, można śledzić to danie główne z Budyń z bagietką i masłem jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Cassoulet z białej fasoli, kiełbasy i kaczki, Duszona Biała Fasola I Kiełbasa Andouille Cassoulet, oraz Cassoulet z kaczką i kiełbasą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Fasolę dobrze umyć i włożyć do dużego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Dodaj wystarczającą ilość wody do fasoli, aby pokryć przez 2 cale i ustawić na dużym ogniu. Doprowadzić do wrzenia na 2 minuty, zdjąć z ognia, przykryć i odstawić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Kiełbasę z kaczki umieścić na blasze do pieczenia i wstawić do piekarnika na 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
Wyjąć i ostudzić. Kiełbasa nie zostanie w pełni ugotowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
6
Dodaj całą cebulę, całą marchewkę, dwie gałązki tymianku i trzy liście laurowe do fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kliny, 1 )Pokroić W Kliny, 1 )
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
7
Dodaj więcej wody do garnka, aby pokryć ponownie o 2 cale. Doprowadzić do wrzenia, obniżyć ogień,i niech gotować na wolnym ogniu, aż fasola są głównie miękkie, ale jeszcze trochę kęs do nich, 50 do 60 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
8
Jak gotować fasoli, umieścić boczek na dużej patelni i umieścić na średnim ogniu. Gotować aż będzie chrupiące i przełożyć boczek na papierowy talerz do odsączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
9
Odcedzić wszystko, ale o 1 łyżka tłuszczu boczku z patelni i dodać oliwę z oliwek. Wróć do ognia i dodaj pokrojoną w kostkę cebulę, pokrojoną marchewkę i czosnek i gotuj mieszaninę na małym ogniu przez 20 minut, aż cebula zacznie się przeświecać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
10
Pokroić zarówno kiełbasę z kaczki i kiełbasę na ukos na kawałki o grubości cala i dodać je do mieszanki warzywnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa MieszaneWarzywa Mieszane
KielbasaKielbasa
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Cała KaczkaCała Kaczka
11
Dodaj pozostałe liście laurowe i gałązki tymianku i gotuj, mieszając, przez 5 minut. Następnie dodaj wino, bulion, pastę pomidorową, sól i pieprz. Podnieś ciepło do wysokiej, doprowadzając mieszaninę do wrzenia. Dobrze wymieszać, aby rozpuścić koncentrat pomidorowy i obniżyć ogień. Pozostawić na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kliny, 1 )Pokroić W Kliny, 1 )
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
12
Usuń całą cebulę i marchew z fasoli i dodaj mieszaninę warzyw i kiełbasy do garnka, pozostawiając garnek na małym ogniu. Dobrze wymieszać i przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
13
Niech cassoulet gotować na wolnym ogniu przez 15 do 20 minut, lub aż większość mieszaniny wina została wchłonięta przez fasolę. Łyżkę do naczynia żaroodpornego i podawać z chrupiącą bagietką z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
14
artykuł var
15
Typ_27_data = {};
16
artykuł
17
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia76
Magazyn