Kaczka Confit Quesadillas
Kaczka Confit Quesadillas może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 583 kalorie, 37g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na $2.4 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cebulę, tortille z mąki, ser kozi i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kaczka Confit, Kaczka Confit, oraz Confit Z Kaczki.
Instrukcje
Gotować kaczkę, skórki w dół, pokryte, w dużej patelni nonstick ciężkich na umiarkowanie małym ogniu, aż skóra jest dobrze rumiane i chrupiące i kaczka jest ogrzewana przez, 15 do 20 protokół.
Wyjąć kaczkę i wylać z patelni wszystko oprócz 1 łyżeczki tłuszczu i odstawić. Ugotować cebulę w pozostałym tłuszczu kaczki na umiarkowanym ogniu, aż chrupiące i brązowe, o 10 protokół.
Dodaj 3 łyżki wody do patelni i zeskrobaj dno patelni, aż woda odparuje.
Usuń skórę z kaczki i rezerwy. Mięso rozdrobnić i umieścić w średniej misce.
Umieść skórę kaczki z powrotem na patelni i gotuj na umiarkowanym ogniu, aż skóra będzie chrupiąca, około 5 minut.
Usuń skórę z patelni, posiekaj i włóż do tej samej miski, co rozdrobnione mięso.
Wylać cały tłuszcz z kaczki z patelni i zarezerwować tłuszcz.
Umieść 1 tortillę na powierzchni roboczej i rozłóż 1 łyżkę koziego sera, 2 łyżki cebuli, 1/2 szklanki mieszanki kaczki i 1 łyżkę szalotki na tortilli.
Połóż kolejną tortillę na szalotki.
Pędzel nonstick patelni z 1/2 łyżeczki zarezerwowanego tłuszczu kaczki na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie. Gotować quesadilla obracając raz, aż złoty, o 6 protokół. Powtórz z pozostałymi składnikami i podawaj natychmiast.
BYOC: czego nie można dorzucić do quesadilli? Spróbuj sera Monterey Jack lub marynowanych jalapenos.