Kacze suwaki z keczupem figowym to bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 173 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz 5 przypraw w proszku, figi, laskę cynamonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Suwaki z kurczaka z papryką Pasilla i ketchupem Chipotle, Ramen Sliders i Ketchup Kimchi z chipsami ziemniaczanymi i Srirachan Aioli, oraz Sticky Duck sliders.
Instrukcje
1
Zrób keczup figowy: Rozgrzej piekarnik do 400 stopni.
Lay figi na pergaminu pokryte obramowane blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Połóż pomidory na oddzielnym pergaminu wyłożonym obramowaną blachą do pieczenia. Piecz je obie w piekarniku, aż zaczną kolorować, około 15 minut na figi około 20 minut na tomatoes.In średni garnek sosu, tost kolendry i kminku na średnim ogniu, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
¼ łyżeczki Oregano
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
Dodaj Prażone figi i pomidory, Złomowanie jak najwięcej soku i chrupiące części, Jak to możliwe, cukier palmowy, ocet, melasa granat, pieprz cayenne, cynamon, i liść laurowy. Podnieść ogień do wysokiej i gotować, aż mieszanina osiągnie wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż będzie gęsty i dżem jak, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Melasa Z Granatów
1 Całe świeże Jalapeno
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Cukier Palmowy
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Dżem
1
Usuń skórę z piersi kaczki, a następnie z grubsza posiekaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z Kaczki
2
Piersi z kaczki i 1 skórkę (również posiekaną) umieścić w misce robota kuchennego i pulsować 6 lub 8 razy, aż dobrze się połączą, a konsystencja przypomina lekko mokrą, grubo zmieloną wołowinę.
Dodaj ½ szklanki Panko bułki tartej, szalotki, posiekaną kolendrę, pięć przypraw w proszku, SOS sriracha, sól i pieprz do miski. Następnie, obchodząc się z mięsem w jak najmniejszym stopniu, aby uniknąć jego zagęszczenia, dobrze wymieszaj. Jesteś sędzią, jeśli uważasz, że trzeba więcej bułki tartej, dodać zbyt wiele i hamburgery będzie gumowaty, ale mięso powinno trzymać się razem, gdy szczypany (ale ledwo). Podzielić mieszaninę na 12 równych porcji i uformować porcje w paszteciki, aby pasowały do rolek pandesal.Grilluj i montuj suwaki: przygotuj średnio gorący ogień do bezpośredniego i pośredniego gotowania na grillu węglowym z pokrywą lub rozgrzej grill gazowy do średniej wysokości.
Umieść paszteciki na bezpośrednim obszarze ciepła stojaka, przykryć, i gotować, obracając raz, tylko do czasu zakończenia, o 2 do 3 protokół z każdej strony. Uważaj na rozbłyski. W ciągu ostatnich kilku minut gotowania umieść rolki pandesal, przycięte z boku, na pośrednich krawędziach stojaka do toastu lightly.To złóż hamburgery, umieść rozdrobnioną kapustę Napa, liście kolendry na dnie rolki, umieść suwak kaczki na górze. Łyżka do keczupu figowego do smaku.