Kabocha Squash Scotch Eggs

Kabocha Squash Scotch Eggs
Kabocha Squash Scotch Eggs może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.32 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 322g tłuszczu, oraz w sumie 2988 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, mąkę, kabocha squash, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jajka Szkockie, Jajka Szkockie, oraz Jajka szkockie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218° i ułóż stojak na środku.Ułóż kawałki dyni i słodkich ziemniaków w jednej warstwie na blasze do pieczenia i skrop 1 łyżką oleju. Obficie doprawić solą i wymieszać.Piecz przez 10 minut. Za pomocą płaskiej metalowej szpatułki wymieszaj warzywa, skrobając je z patelni i rozprowadzając z powrotem w równą warstwę. Kontynuuj pieczenie, aż kawałki są tylko przetargu widelec, o 10 do 15 minut więcej (nie overcook).
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie ZiemniakiSłodkie Ziemniaki
WarzywaWarzywa
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
SzpatułkaSzpatułka
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Przenieść do dużej miski, dodać miso, i zacieru z masher ziemniaków, aż całkowicie gładkie. (Powinieneś mieć około 4 szklanki mieszanki squasha.) Wymieszać, aby równomiernie połączyć i odstawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej. W międzyczasie ugotuj jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
JajkoJajko
MisoMiso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Umieść 6 jajek w średnim rondlu (powinny zmieścić się w jednej warstwie).
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Dodaj wystarczającą ilość zimnej wody, aby pokryć jajka o 1 cal. Doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zdjąć patelnię z ognia. Przykryj go szczelną pokrywką i odstaw jajka na 3 minuty do gorącej wody. W międzyczasie przygotuj kąpiel z lodem, napełniając dużą miskę do połowy lodem i wodą.Gdy jajka są gotowe, przenieś je do łaźni z lodem za pomocą łyżki szczelinowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
5
Niech jajka siedzieć, aż są zimne, o 10 minut. Ostrożnie złamać i obrać każde jajko. (Jest OK, jeśli jajka nie są idealnie obrane.) Jajka opłukać pod zimną wodą, aby usunąć resztki skorupek i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
6
Umieść je na blasze do pieczenia i odstawić.Pozostałe 2 jajka rozbijamy do średniej miski, doprawiamy solą i pieprzem, lekko ubijamy widelcem, aby je rozbić; odstawiamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Mąkę umieścić w płytkim naczyniu, doprawić solą i pieprzem, wymieszać do połączenia; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
8
Umieścić panko w drugim płytkim naczyniu; odstawić.Podziel schłodzoną mieszankę do squasha na 6 równych porcji, zwiń każdą w kulkę i umieść na blasze z jajkami.Wyrównaj powierzchnię roboczą folią i przygotuj drugi arkusz folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
JajkoJajko
RolkaRolka
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
9
Umieść 1 kulkę mieszanki do squasha na środku folii na powierzchni roboczej i przykryj drugim arkuszem folii. Za pomocą wałka do ciasta, zwiń mieszaninę squasha do owalnego patty o 6 przez 4 1/2 cali wielkości. Odklej górny arkusz folii i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
RolkaRolka
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
10
Umieść gotowane jajko na środku patty. Delikatnie pociągnij krawędzie dolnej plastikowej folii, aby zamknąć jajko w Patty squasha. Podnieś jajko zawinięte w squasha i użyj rąk, aby delikatnie wygładzić powierzchnię i załatać wszelkie otwory, upewniając się, że jajko jest całkowicie i szczelnie zamknięte w mieszaninie squasha. Powrót jajko do blachy do pieczenia i powtórzyć z pozostałym squasha i gotowane jajka.Dredge 1 squash-zamknięte jajko w mące. Następnie zanurz go w ubitych jajach, pozwalając nadmiar kapać. Na koniec zwiń go w panko, aż będzie dobrze pokryty, a następnie delikatnie naciśnij, aby przykleić powłokę. Powrót jajko do blachy do pieczenia. Powtórz z pozostałymi jajami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
JajkoJajko
RolkaRolka
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
11
Podgrzać pozostały olej w holenderskim piekarniku lub dużym garnku o dużym dnie na średnim ogniu, aż osiągnie 177° na termometrze do głębokiego smażenia / cukierków. Ustaw stojak z drutu na blasze do pieczenia; odstawić.Gdy olej będzie gotowy, dodaj 2 jajka. Smażyć, obracając od czasu do czasu, aż będą złote, około 2 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej wyjmij jajka do stojaka z drutu. Powtórz z pozostałymi eggs.To podawać, każde jajko pokroić na pół i doprawić pokrojone boki solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
JajkoJajko
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Piec HolenderskiPiec Holenderski
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
12
Podawać na ciepło z Sriracha skropione na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
SrirachaSriracha
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn