Jęczmień z Shiitakes i szpinakiem
Jęczmień z Shiitakes i szpinak może być tylko dodatek szukasz. Na 4,56 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 168 kalorii, 8G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pieprz, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 87%. Podobne przepisy to Jęczmień z Shiitakes i szpinakiem, Jęczmienne "Risotto" ze szparagami i Shiitakes, oraz Sałatka Grochowo-szpinakowa z boczkiem i Shiitakes.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, rozmaryn, i czosnek; smażyć przez 3 protokół lub aż cebula będzie miękka.
Dodać grzyby; smażyć przez 6 minut lub do miękkości. Wymieszać w jęczmieniu, 1/3 szklanki wody, i consomm; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut lub aż jęczmień będzie miękki.
Dodaj szpinak, ser, i pieprz; gotować 3 minut lub aż szpinak zwiędnie, często mieszając.