Jumbo szparagi z sosem Mimosa

Jumbo szparagi z sosem Mimosa
Jumbo szparagi z sosem Mimosa może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 41 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 246 kalorii, 0g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Muszle Jumbo ze szparagami, Prosciutto, serem Ricotta i sosem z trzech serów, Szparagi Mimoza, oraz Szparagi Mimoza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj miskę lodu i zimnej wody.Umieść szparagi na 12-calowej ciężkiej patelni, a następnie przykryj zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia i dodać 2 łyżeczki soli, następnie zmniejszyć ogień i gotować szparagi, odkryte, aż po prostu miękkie, 6 do 8 protokół. Najlepszym sposobem, aby wiedzieć, kiedy są one gotowe jest szturchnąć włócznię nożem parowania; powinien wsunąć się łatwo.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Przełożyć szczypcami do lodowatej wody, a następnie do czystego ręcznika kuchennego. Pat dry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
3
Wymieszać ocet, szalotkę, musztardę, pieprz i pozostałą ¼ łyżeczki soli w małej misce, następnie dodać olej w wolnym strumieniu, ubijając aż do emulgacji.Wrzucić szparagi z 1 łyżką vinaigrette w dużej płytkiej misce pozwalając im marynować pokryte w lodówce co najmniej 4 godzin i do 24 godzin.Gdy będziesz gotowy do podania, ugotuj jajka na twardo.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Niech ostygną i obrać je.
5
Każde jajko przeciąć na pół wzdłuż i oddzielić żółtka od białek, a następnie przesiać żółtka przez sito o średniej oczce do innej małej miseczki. Zachowaj białka do innego użytku. Szparagi podzielić na 4 talerze lub na 1 duży talerz. Łyżka dodatkowo vinaigrette na szparagi i top z żółtkami jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn