Jerk Seafood Pack
Jerk Seafood Packs może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 4,02 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 334 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz mielone ziele angielskie, pomidory, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%. Spróbuj Jerk Seafood Pack, Grillowane Paczki Herbed Seafood, oraz Grillowane Owoce Morza Jambalaya Opakowania Foliowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpal grilla. W maszynce, puls kolendry z szalotki, czosnek, tymianek, imbir, chile, ziele angielskie i gałka muszkatołowa, aż grubo puree. Wymieszać z oliwą z oliwek, pastą pomidorową i octem. Doprawić solą i pieprzem.
Przełożyć 6 łyżek puree do dużej miski.
Dodaj małże, cockles i pomidory i wrzucić do herbu. Oderwij cztery 20-calowe arkusze bardzo wytrzymałej folii. Kopiec połowa owoców morza w środku każdego z 2 arkuszy folii.
Dodaj krewetki do miski i wrzucić z pozostałych puree. Ułóż krewetki w warstwie na owocach morza. Przykryj 2 pozostałe arkusze folii; złóż krawędzie wokół, aby uszczelnić.
Grilluj hobo pakuje na gorącym ogniu przez około 6 minut, lub aż skwierczy i dmuchany. Używając rękawic kuchennych, przenieś paczki na duży, obramowany talerz. Ostrożnie otworzyć opakowania, wlać owoce morza do płytkich misek i podawać.
Podawać z: grillowanym chlebem czosnkowym.
Uwagi: jedna porcja: 435 kalorii, 8 GM tłuszczu całkowitego, 4 GM tłuszczów nasyconych,18 GM węglowodanów.