JELL-o ® potrójny deser jagodowy
Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 162 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Jeśli 58 centów za porcję spada w budżecie, JELL-o ® Triple berry deser może być ogromny bezglutenowe przepis do wypróbowania. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, cukier, truskawki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Galaretka żelatynowa deser jagodowy, Niskotłuszczowy Potrójny Deser Jagodowy, oraz Świąteczny Deser Budyniowy Potrójny Jagodowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat twarogu i cukru w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Dodać skórkę z cytryny i sok; dobrze wymieszać. Delikatnie wymieszać z ubitą polewą. Odstawić.
Wymieszaj wrzącą wodę do suchej żelatyny w dużej misce 2 minuty, aż całkowicie się rozpuści.
Dodaj lód; mieszaj, aż żelatyna lekko zgęstnieje.
Usunąć nierozpuszczony lód.
Dodać jagody; dobrze wymieszać.
Połowę mieszaniny żelatyny zalać tortem. Łyżka serka śmietankowego napełniania równomiernie na warstwie żelatyny. Top pozostałą mieszaniną żelatyny.
Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do zestawu. Resztki deseru przechowywać w lodówce.