Batony Dyniowo-Imbirowe

Batony Dyniowo-Imbirowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj batony dyniowo-imbirowe. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 112 kalorii. Ten przepis służy 48 i kosztuje 17 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać dyni, wanilii, mąki, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki z dyni imbirowe z lukrem z serem imbirowym, Naleśniki dyniowo-imbirowe z masłem imbirowym, oraz Imbirowe ciasto dyniowe z kremem imbirowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. 15x10x1-calowa patelnia ze skracaniem lub sprayem do gotowania; lekko mąka. W dużej misce, beat składniki bar z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż do zwilżenia. Beat na średniej prędkości 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SkracanieSkracanie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Rozprowadzić na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec 20 do 30 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
4
W małej misce, beat twarogu i masła na małej prędkości, aż do blended. Ubić w 1/2 łyżeczki wanilii. Stopniowo ubijaj cukier puder, 1 szklankę na raz i 1 do 2 łyżek mleka, aż lukier będzie gładki i nadaje się do smarowania. Pręty chłodzone mrozem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
LukierLukier
WaniliaWanilia
MasłoMasło
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Posypać gałką muszkatołową. Przechowywać w lodówce około 30 minut lub do zestawu. W przypadku prętów pokrój w 8 rzędów na 6 rzędów. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn