Jarmuż Sojowo-Sezamowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj jarmużu sojowo-sezamowego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 72 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka sosu sojowego, jarmuż dinozaura, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sos Sojowo-Sezamowy, Szparagi sezamowe z sosem sojowo-czosnkowym Aioli, oraz Jarmuż Sezamowy.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 6 składników w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Dodać jarmuż; wrzucić do herbu.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj połowę mieszaniny jarmużu na patelnię; smażyć 4 minuty lub aż zwiędną i miękkie.
Przenieść do miski. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną jarmużu.