Jak zrobić zapas

Jak zrobić zapas
Jak zrobić zapas może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 1,67 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 43g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 507 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka tymianku, marchew, seler i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Jak zrobić bulion wołowy, Jak zrobić zapasy skorupiaków, oraz Jak zrobić pieprzową szynkę dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz kurczaka, cebulę, marchew, seler, czosnek, tymianek i liść laurowy w dużym garnku; wlać wodę do garnka. Doprowadzić do delikatnego gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu, uważając, aby nie dopuścić do wrzenia mieszaniny. Po gotowaniu usuń pianę lub zanieczyszczenia, które gromadzą się na powierzchni wody i zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Delikatnie gotuj mieszaninę na małym ogniu przez 12 godzin, odtłuszczając dowolną pianę w razie potrzeby.
3
Wyjmij garnek z ognia i pozostaw do ostygnięcia na 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Wlać wywar przez drobny sitko i przenieść do pojemników bezpiecznych dla żywności.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn