Jak zrobić zapas
Jak zrobić zapas może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 1,67 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 43g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 507 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka tymianku, marchew, seler i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Jak zrobić bulion wołowy, Jak zrobić zapasy skorupiaków, oraz Jak zrobić pieprzową szynkę dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz kurczaka, cebulę, marchew, seler, czosnek, tymianek i liść laurowy w dużym garnku; wlać wodę do garnka. Doprowadzić do delikatnego gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu, uważając, aby nie dopuścić do wrzenia mieszaniny. Po gotowaniu usuń pianę lub zanieczyszczenia, które gromadzą się na powierzchni wody i zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Delikatnie gotuj mieszaninę na małym ogniu przez 12 godzin, odtłuszczając dowolną pianę w razie potrzeby.
Wyjmij garnek z ognia i pozostaw do ostygnięcia na 1 godzinę.
Wlać wywar przez drobny sitko i przenieść do pojemników bezpiecznych dla żywności.