Jak zrobić Chicken Chow Mein

Jak zrobić Chicken Chow Mein
Jak zrobić Chicken Chow Mein może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć repertuar dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 381 kalorii, 28g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Udaj się do sklepu i odbierz groszek cukrowy, połówki piersi kurczaka, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Spróbuj Jak gotować yaki-chow, skrzyżowanie yakisoban i chow mein, Chicken Chow Mein, oraz Chicken Chow Mein dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić sos sojowy, skrobia kukurydziana, i olej sezamowy razem w dużej misce, aż będzie gładka; dodać paski kurczaka i wrzucić do herbu. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurczak PrzetargiKurczak Przetargi
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Olej SezamowyOlej Sezamowy
Sos SojowySos Sojowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Bulion z kurczaka, sos ostrygowy i cukier połączyć w małej misce i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Sos OstrygowySos Ostrygowy
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dodaj makaron i gotować na średnim ogniu, aż gotowane przez, ale nadal firmy do ukąszenia, 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
5
Odcedzić i spłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
6
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni. Gotować i czosnek w gorącym oleju przez 30 sekund; dodać marynowanego kurczaka. Gotować i mieszać, aż zbrązowieje i nie różowy w środku, 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Cały KurczakCały Kurczak
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Usuń mieszaninę z kurczaka na talerz. Gotować i wymieszać bok choy, cukinia, groszek przystawki, i marchewka na gorącej patelni, aż zmiękną, o 2 protokół. Powrót makaron i mieszanki kurczaka na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek CukrowyGroszek Cukrowy
Bok ChoyBok Choy
CukiniaCukinia
Cały KurczakCały Kurczak
MakaronyMakarony
MarchewMarchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Wlać mieszaninę bulionu do mieszaniny makaronu; gotować i mieszać do ogrzania przez, O 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
BulionBulion
9
Podawać przyozdobione zieloną cebulką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia56
Magazyn