Jajecznica Poppers
Jajecznica może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 8% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 8 porcji z 419 kalorii, 17g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Jeśli masz ser cheddar, ciasto chlebowe bochenki, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Śniadaniowe Muffinki Jajeczne, Meksykańska Zapiekanka Jajeczna, oraz Makaron z bekonem i jajkiem i serem podobnych receptur.
Instrukcje
Każdy Bochenek podzielić na osiem części.
Umieścić w kubkach muffinowych pokrytych sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do złotego koloru.
Tymczasem w dużej misce ubić jajka, mleko, sól i pieprz; wymieszać w 1/4 szklanki boczku. Pokryj dużą patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania i umieść na średnim ogniu.
Dodaj mieszaninę jaj do patelni (mieszanina powinna być ustawiona natychmiast na krawędziach).
Gdy jajka są ustawione, popchnij ugotowane krawędzie w kierunku środka, pozwalając niegotowanej porcji płynąć pod spodem. Gdy jajka są ustawione, usuń z ognia.
Za pomocą Baller melon, miarka się środek każdej rolki, pozostawiając 1/4-in. skorupa (wyrzucić usunięty chleb lub zapisać do innego użytku). Łyżka 3 łyżki ugotowanej mieszanki jaj do każdej rolki. Wierzch z resztkami boczku i posypać serem.
Piec 2-3 minuty dłużej lub aż ser się rozpuści.