Jajecznica Goldilox
Jajecznica Goldilox może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 72 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz chleb, masło, łososia z Nowej Szkocji i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jajecznica, jak zrobić jajecznicę / Egg s, Jajecznica z szynką, oraz Jajecznica Tex-Mex dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, za pomocą miksera lub trzepaczki, ubić jajka, aż do całkowitego połączenia.
W nonstick patelni średniej, rozgrzać masło na średnim ogniu tylko do bardzo gorąco.
Dodać jajka i zmniejszyć ogień do średnio-niskiej. Gotować, aż Ustaw na brzegach. Używając żaroodpornej gumowej szpatułki, złóż jajka na siebie. Powtórz składanie. Kontynuuj gotowanie, aż jajka zostaną ustawione na miękkie, wilgotne twarogi, około 10 minut.
Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Dodać serek i łososia do jaj i złożyć, aż serek jest włączona, o 2 protokół.
Podawać gałkę jajek (ok. 1/2 szklanki) na 1/2 plasterka tostów.
Posypać posiekanym szczypiorkiem.