Jagodowa Żelatyna Jabłkowa

Jagodowa Żelatyna Jabłkowa
Jagodowa żelatyna jabłkowa jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 8 porcjami. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 119 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka musu jabłkowego, wody, żelatyny truskawkowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Mus Jabłkowo-Jagodowy Żelatynowy, Mus Jabłkowo-Malinowy Żelatynowy, oraz Żelatyna Bardzo Jagodowa.

Instrukcje

1
W misce rozpuścić żelatynę we wrzącej wodzie. Truskawki wymieszać do rozmrożenia i oddzielić.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
żelatynażelatyna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać sos jabłkowy i sok z cytryny; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Mus JabłkowyMus Jabłkowy
3
Wlać do 11-in. x 7-po. patelnia; chill until set.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn