Jagnięcina wiosenna pieczona z miętą i czosnkiem
Jagnięcina wiosenna pieczona z miętą i czosnkiem to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 816 kalorii, 38g białka, oraz 72 g tłuszczu. Na 3,38 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Mieszanka schabów jagnięcych bez kości, pieprz, jagnięcina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Kotlety jagnięce i wczesna sałatka wiosenna i puree czosnkowo-miętowe groszek-N-ziemniaki, Stelaż jagnięciny wiosennej z pieczonym czosnkiem, oraz Stelaż Jagnięciny Wiosennej Z Pieczonym Czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrobić masło: umieścić składniki w misce miksera i ubić, aż będzie gładka.
Przygotowanie jagnięciny: Rozgrzej piekarnik do 42
Rozgrzać dużą żeliwną patelnię na dużym ogniu, aż będzie bardzo gorąca.
Dodać olej i zawirować patelnię do płaszcza. Umieścić jagnięcinę na środku patelni. Połówki czosnku położyć po obu stronach jagnięciny, pokroić boki w górę i położyć miętę na czosnku. Gotować jagnięcinę, obracając raz, aż dobrze rumiane, o 4 protokół z każdej strony.
Umieść patelnię z jagnięciną w piekarniku do pieczenia, aż mięso osiągnie 125 na termometrze do mięsa, 12 do 14 minut dla średnio rzadkich.
Przełożyć jagnięcinę na deskę do krojenia i namiot z folią.
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Podawać z miętą i czosnkiem na boku i odrobiną masła anchois na ciepłych plastrach jagnięciny.