Jabłka Duszone

Jabłka Duszone
Duszone jabłka to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 114 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka jabłek fuji, syrop klonowy, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 14%. Spróbuj Duszona Eskarola z jabłkami, Duszona kapusta i jabłka, oraz Duszona czerwona kapusta i jabłka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 3 składniki w dużej patelni nonstick; mieszać do wymieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodać jabłko i gotować, na średnim ogniu, często mieszając, 5 minut lub aż jabłko zacznie mięknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
3
Dodaj wino i gotuj, często mieszając, 3 minuty lub do momentu, gdy jabłko będzie miękkie, a płyn nieznacznie się zmniejszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn