Jabłecznik Beignets z sosem maślano-Bourbon Dipping

Jabłecznik Beignets z sosem maślano-Bourbon Dipping
Jabłecznik Beignets z sosem maślano-Bourbon zanurzenie może być tylko napój szukasz. Jedna porcja zawiera 554 kalorie, 4G białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.54 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, cukier, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jabłecznik Beignets z sosem maślano-Rumowo-karmelowym, Karmelizowane jabłko + ser Cheddar miękkie precle z sosem jabłkowym, oraz Otwory na pączki jabłkowe z gorącym sosem do zanurzania rumu z masłem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Do sosu zanurzeniowego: ponieważ karmel zajmuje trochę czasu, aby gotować, zacznij od umieszczenia cukru w dużej, ciężkiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Podgrzać cukier na średnim ogniu, mieszając widelcem, aż zacznie się topić. Po stopieniu przestań mieszać. Gotować sos, dając patelni zawirować co jakiś czas, więc cukier topi się równomiernie. Gotować, aż będzie ciemny bursztyn w kolorze, a następnie usunąć z ognia. Miej oko na cukier, ponieważ może przejść z ciemnego bursztynu do spalonego w mgnieniu oka. Umieść rękawicę kuchenną na dłoni, której będziesz używać do mieszania składników i cofnij się, aby uniknąć rozpryskiwania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Używając drewnianej łyżki, wymieszaj masło, 2 łyżki wody, bourbon, ocet i sól i gotuj na małym ogniu, mieszając, aby włączyć wszystkie składniki i zeskrobując cały karmel z dna patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać śmietanę, doprowadzić do wrzenia i pozostawić do gotowania przez 1 do 2 minut, mieszając, a następnie zdjąć z ognia. Pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
6
Dla beignets: Ustaw stojak piekarnika na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Rozgrzać olej w średnio ciężkim dnie garnku na średnim ogniu do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
8
W małej misce ubić jajko widelcem, wymieszać z musującym cydrem i 1 łyżką oleju, aż będzie ładne i spienione. Uwaga kucharza: upewnij się, że używasz musującego cydru-sprawia, że ciasto jest lżejsze i bardziej puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Zielone Jabłko1 Duże Zielone Jabłko
(Keebler)(Keebler)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
9
W dużej, płytkiej misce, wymieszać 1 1/4 szklanki mąki i cynamonu, jeśli używasz. Zrób dobrze w środku mąki (podobnie jak w przypadku makaronu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Jabłko OpcjonalnieDodatkowe Jabłko Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
10
Wlać mieszaninę cydru do środka studni. Wprawić w ruch okrężny, widelec powoli wciągając i dodając mąkę. Mieszaj, aż powstanie grudkowe ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Zielone Jabłko1 Duże Zielone Jabłko
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
11
Umieścić pozostałe 1/2 szklanki mąki na talerzu lub patelni. Pracując partiami po 3, pogłębiaj pierścienie jabłek w mące, wytrząsając nadmiar, a następnie zanurzaj ciasto, aby pokryć, pozwalając nadmiar kapać. Ostrożnie wsuń pierścienie do gorącego oleju i smaż, delikatnie obracając raz łyżką szczelinową, aż z obu stron będą złote, łącznie około 2 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
12
Połóż beignety na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu, aby spuścić nadmiar oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
13
Przełożyć na arkusz ciastek i ogrzać w piekarniku. Powrót oleju do 375 stopni F między partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
14
Tuż przed podaniem rozgrzane beignety odkurzyć cukrem cukierniczym. Upewnij się, że sos maślany bourbon jest ciepły, a następnie skropić na górze i podawać więcej z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn