Irish Cream Sauce

Irish Cream Sauce
Irish Cream Sauce może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole sos przepis. Ten bezglutenowy przepis służy 5 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 125 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. dzień św. Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Jeśli masz irish cream Likier, lody vanillan, bitej śmietany, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Irish Meatloaf with Cabbage Cream Sauce, Irish Brown Bread Ice Cream with Butterscotch Sauce, oraz Irish Apple Cake with Irish Whiskey Caramel Sauce.

Instrukcje

1
Umieścić lody w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski; kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 30 sekund lub po prostu do stopienia. Wymieszać z Irish cream; złożyć w bitą śmietanę. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Irish CreamIrish Cream
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia0
Magazyn