Irish Cream Dream

Irish Cream Dream
Irish Cream Dream może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.19 za porcję. Ten napój ma 862 kalorie, 12g białka, oraz 46 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz masło, natychmiastowe espresso w proszku, ciężki krem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Heavenly Ice Cream Dream, Czekoladowy Krem Dream Pie, oraz Orange Cream Ice Dream dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Ułóż ramekiny folią, tworząc skorupę i pozostawiając długie klapy, aby później pokryć ramekiny. W przetwórni żywności, pulse Gingersnap ciasteczka z roztopionym masłem, aż małe okruchy tworzą skórkę. Naciśnij połowę mieszanki okruchów ciastek, dzieląc równomiernie, mocno na dno każdego ramekina. Drugą połowę mieszanki okruchów należy zarezerwować na polewę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka GingersnapCiasteczka Gingersnap
MasłoMasło
Pliki CookiePliki Cookie
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
W dużej misce ubij śmietanę z cukrem do uzyskania miękkich szczytów. W oddzielnej dużej misce dodaj espresso w proszku i skondensowane mleko i zmiksuj do rozpuszczenia espresso w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
Krem CiężkiKrem Ciężki
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Ubij Irish cream, a następnie złóż bitą śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Irish CreamIrish Cream
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Wlać równomiernie do ramekinów. Na wierzchu pozostały okruchy gingersnap i przykryć dodatkową folią, naciskając na kompaktową mieszankę. Zamrażać, aż zestaw, około 5 godzin. Aby służyć, zdejmij folię z góry, a następnie delikatnie obróć ramekiny, aby wypuścić deser na talerz do serwowania. Delikatnie zdejmij folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gingersnap OkruchyGingersnap Okruchy
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn