Indywidualne Tarty Bezowe Cytrynowe

Indywidualne Tarty Bezowe Cytrynowe
Indywidualne cytrynowe tarty bezowe to Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 1173 kalorii, 17g białka, oraz 63g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.93 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka śmietany z kamienia nazębnego, sok z cytryny, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Pojedyncze Cytrynowe Placki Bezowe, Indywidualne Tarty Z Kremem Cytrynowo-Limonkowym, oraz Cytrynowe Tarty Bezowe.

Instrukcje

1
Wałek do ciasta 6 (4-calowy) formy tart z wyjmowanymi dnami 3 filiżanki odważników na ciasto lub tarka do sera z suszonej fasoli
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TarkaTarka
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1
Ciasto rozwałkować na grubość 1/4 cala i pokroić na 6 (6-calowych) rund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2
Umieść ciasto w 6 (4-calowych) tartych formach. Nożem przyciąć nadmiar ciasta. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3
Wyłożyć każdą skorupę tarty kawałkiem pergaminu i wypełnić do brzegów ciężarami ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
4
Piec przez 15 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
Wyjmij masę ciasta i pergamin z skorupek tarty i piecz przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta MuszelkiTarta Muszelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1
Wymieszać sok z cytryny, jajka, żółtka, cukier i ekstrakt z wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Wlać mieszaninę cytryny do średniego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Umieścić na średnim ogniu i mieszać łopatką przez około 5 minut, aż mieszanina zacznie gęstnieć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
4
Wlać mieszaninę cytryny na blachę do pieczenia i całkowicie ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Łyżka schłodzonej mieszaniny cytryny lub twarogu do upieczonych skorupek tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta MuszelkiTarta Muszelki
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
6
Na bezę: ubić białka z ekstraktem waniliowym i śmietaną z kamienia nazębnego, aż uformują się miękkie szczyty. Kontynuuj ubijanie, dodając cukier, 1 łyżkę stołową na raz. Gotowa beza powinna mieć sztywne błyszczące szczyty. Usypać bezę na wierzchu tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
7
Upewnij się, że między bezą a krawędzią skorupy jest dobre uszczelnienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
8
Piec tarty w nagrzanym piekarniku 350 stopni F przez 20 do 25 minut, lub do momentu, gdy beza będzie złota.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
9
Ostudzić przez 15 minut przed wyjęciem z foremek.
10
Mąkę i sól przesiać do dużej miski. Używając tarki do sera, zetrzeć masło i skrócić na mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Prażonych Płatków Kokosowych1-1/2 Szklanki Prażonych Płatków Kokosowych
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TarkaTarka
Majonez Do WiązaniaMajonez Do Wiązania
11
Połącz mieszaninę palcami, aż będzie przypominać mączkę kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
12
Dodaj lodowatą wodę i wymieszaj łyżką, wciągając wodę do mąki, aż powstanie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
13
Rękami uformuj ciasto na 2 kulki i spłaszcz je na dyski. Owinąć ciasto w folię i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut. Przechowywać w lodówce do 4 dni i w zamrażarce do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Klarowny Ekstrakt Waniliowy Lub WodaKlarowny Ekstrakt Waniliowy Lub Woda
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn