Indyk Prosciutto Scallopini
Indyk Prosciutto Scallopini może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 360 kalorii, 34g białka, oraz 22g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka margaryny, oleju roślinnego, sera fontina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć margarynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Icebox jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%. Podobne przepisy to Przegrzebki Z Indyka, Szybkie Przegrzebki Z Indyka, oraz Przegrzebki z indyka z cytryną i kaparami.
Instrukcje
Umieść indyka między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego i spłaszcz do grubości 1/4 cala, używając młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Indyka posypać solą, pieprzem i tymiankiem. Pogłębiać w mące.
Gotować plastry piersi indyka w margarynie i gorącym oleju w dużej patelni na średnim ogniu 2 do 3 minut z każdej strony lub do miękkości.
Przełożyć indyka do wysmarowanego 13 - x 9-x 2-calowego naczynia do pieczenia.
Umieść 1 plasterek prosciutto na każdym kawałku indyka.
Posypać równomiernie serem.
Piec, Odkryte, w 350 przez 15 minut lub do bąbelków.