Kanapki z wędzonym łososiem i cebulką

Kanapki z wędzonym łososiem i cebulką
Kanapki z wędzonym łososiem i cebulką mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 109 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 32. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz liście rukoli, nasiona sezamu, łososia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 23%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Kanapki z wędzonym łososiem i cebulką, Naleśniki ziemniaczane i kanapki z wędzonym łososiem, oraz Wędzony łosoś i Scallion Scramble z pełnoziarnistym tostem z kozim masłem serowym.

Instrukcje

1
Na małej patelni, toast nasiona sezamu na umiarkowanym ogniu, potrząsając patelni, aż światło złoty, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Przełożyć na talerz i ostudzić.
3
W robocie kuchennym połącz łososia, wasabi, imbir i crme frache i pulsuj, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
łosośłosoś
WasabiWasabi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
4
Przenieść do miski. Wyczyść procesor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodać twarożek, szalotki i rukolę do procesora i puree, aż będzie gładka. Doprawić solą i białym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Biały PieprzBiały Pieprz
Rukiew WodnaRukiew Wodna
Zielona CebulaZielona Cebula
SólSól
6
Za pomocą małej szpatułki rozprowadzić niewielką łyżkę serka scallion na każdej z 3 kromek chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Zielona CebulaZielona Cebula
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
7
Rozprowadzić niewielką łyżkę mieszanki łososia na każdej z 2 kromek chleba. Ułóż chleb, zaczynając i kończąc warstwą scallion; top stos z zwykły kromkę chleba i naciśnij, aby zamknąć. Powtórz z pozostałym chlebem, serem śmietankowym i mieszaniną łososia, tworząc 4 stosy kanapek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Zielona CebulaZielona Cebula
łosośłosoś
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
8
Używając ostrego ząbkowanego noża, przycinaj Skórki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
9
Przeciąć każdy stos kanapek na pół.
10
Spread scallion cream cheese na dłuższej stronie każdej pół kanapki, a następnie zanurzyć długie boki w tosty sezamu, naciskając na płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
Zielona CebulaZielona Cebula
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
11
Każdą kanapkę pokroić na pół na 4 mniejsze kanapki, pozostawiając 1 stronę pokrytą sezamem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
12
Przenieść kanapki na talerz i służyć.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia2
Magazyn