Zupa Kremowo-Grzybowa
Kremowy Scallion - zupa grzybowa może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 191 kalorii. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka soli i pieprzu, płaskie liście pietruszki, szalotki -1 szalotka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Zupa Z Pieczarkami, Kremowa zupa z frytek i szalotki, oraz Kremowa Zupa Grzybowa.
Instrukcje
Masło rozpuścić w dużym rondlu.
Dodać posiekane szalotki i doprawić solą i pieprzem. Przykryć i gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 10 protokół.
Dodać mąkę i gotować, mieszając, aż włączone. Stopniowo mieszaj wywar i doprowadzaj do wrzenia, a następnie gotuj na małym ogniu przez 10 minut.
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać trzy czwarte grzybów i całą natkę pietruszki. Pracując partiami, puree zupę w blenderze, aż będzie gładka. Odstawić zupę na patelnię i wymieszać ze śmietaną. Doprawić solą i pieprzem i delikatnie ogrzać na małym ogniu. Zupę pokroić w miseczki, udekorować pozostałymi plasterkami grzybów i cebulką i podawać.