Indian Egg-Roll Strips jest bezmleczne przepis z 80 porcjami. Ta przystawka ma 5 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 2 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sól, mielony kminek, owijki z jajkiem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób lubiło to indyjskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Bułka z jajkiem w misce (łatwa Kolacja w tygodniu!), Śniadaniowe Babeczki Z Jajkiem, oraz Meksykańska Zapiekanka Z Jajkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Aby przygotować przyprawę curry, połącz pierwsze 6 składników w małej misce.
Aby przygotować paski, ułóż paski z jajek na 2 arkuszach do pieczenia pokrytych sprayem do gotowania. Pokryć paski sprayem do gotowania i posypać 2 łyżeczkami przyprawy curry na paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Drażetki Z Białą Perłą
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Piec paski w 375 przez 8 minut lub do chrupkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
Uwaga: pozostałe przyprawy curry Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Birichino Jurassic Park Vineyard stare winorośle Chenin Blanc z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.