Hummus Surowy

Hummus Surowy
Przepis surowy Hummus jest gotowy w około 17 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników Środkowo-Wschodniej żywności. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 31 kalorii. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 510 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. Mieszanka soli morskiej, czosnek, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 55%. Spróbuj Raw Power Bowls, Brownies Z Surowych Nasion Konopi, oraz Jak zrobić Ultra gładki Domowy Hummus ... czyli Hummus marzeń) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę moczyć przez 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
2
Odcedzić i odstawić na 2 do 3 dni, aż kiełki fasoli będą miały około 1/2 cala długości. Fasolę opłukać raz lub dwa razy dziennie.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełkiKiełki
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
3
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Wyjąć z ognia i odstawić na 1 minutę.
5
Umieść kiełkującą fasolę w gorącej wodzie i odstaw na 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
6
Drenaż. Jeśli nie zrobisz tego kroku, hummus będzie okropny.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 23 Szklanki Posiekanego Provolone Lub Mozzarelli Lub Kombinacji 2
7
Umieść kiełkującą fasolę w pojemniku dużego robota kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
8
Dodaj tahini, sól morska, sok z cytryny i czosnek. Proces do uzyskania gładkości, w razie potrzeby dodając wodę. Mieszanie trwa od 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
TahiniTahini
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
9
Odstawić do malaksera na 5 minut, aby fasola wchłonęła jak najwięcej wody. Jeśli jest zbyt gęsty, dodaj więcej wody i ponownie zmiksuj. Smak i dostosować przyprawy w razie potrzeby. Łyżkę do naczynia i udekorować papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
TrudnośćŚredni
Gotowe W17 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia3
Magazyn