Hot Crab Dip

Hot Crab Dip
Hot Crab Dip może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 439 kalorii, 14g białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Super Bowl. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, sok z cytryny, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 66 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest dobre. Podobne przepisy to Nashville Hot Chicken Dip, Dip Krabowy Z Karczochami, oraz Najlepszy Gorący Sos Krówkowy.

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Hanna Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn