Homemade Apple Crisp

Homemade Apple Crisp
Homemade Apple Crisp może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 427 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś mielony cynamon, lody, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na raczej kiepski wynik spoonacular 17%. Podobne przepisy obejmują Domowy chrupiący Jabłko mamy, Homemade Apple Crisp, oraz Apple Crisp Ice Cream na naszą jesienną imprezę jabłkową! # SundaySupper.

Instrukcje

1
Umieść jabłka w nasmarowanym 9-in. kwadratowe naczynie do pieczenia. W małej misce połączyć cukier, mąkę i cynamon; pokroić w maśle, aż się kruszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Posypać jabłkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
3
Piec w temperaturze 375° przez 45-50 minut lub do uzyskania złotego koloru i bąbelków na brzegach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
W razie potrzeby podawać z lodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn