Grillowane Brie i kozi ser z boczkiem i zielonym pomidorem
Grillowane Brie i kozi ser z boczkiem i zielonym pomidorem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 699 kalorii, 29g białka, oraz 64G tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 3,54 zł za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis od Serious Eats ma fanów 20. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, kozi ser, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane Brie i kozi ser z boczkiem i zielonym pomidorem, Grillowana kanapka z Brie i kozim serem z boczkiem i zielonym pomidorem, oraz Grillowana pierś z indyka z boczkiem, zielone pomidory z kozim serem-majonez szałwiowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść boczek na dużej patelni lub na patelni i gotować, przewracając go raz, na średnim ogniu, aż złoty kolor i chrupiące, o 10 protokół.
Wyjąć na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem. Złamać każdy kawałek na pół i odstawić.
Podgrzej żeliwną patelnię lub żeliwną patelnię na średnim ogniu.
Masło rozprowadzić po jednej stronie każdej kromki chleba. Odwróć 4 kromki kromki chleba i warstwy każdy z 3 do 4 kromki Brie, 2 plastry zielonego pomidora, 2 plastry koziego sera, i 4 plastry boczku. Doprawić solą i pieprzem.
Umieść pozostałe kromki chleba na górze, masło do góry, i gotować na patelni, aż dno jest złoty kolor, 3 do 4 protokół. Odwróć kanapkę na, przykryć żaroodporną miskę (do stopienia sera), i kontynuować gotowanie, aż dno jest złoty kolor i Brie stopił, 3 do 4 protokół.