Grillowane Brie i kozi ser z boczkiem i zielonym pomidorem

Grillowane Brie i kozi ser z boczkiem i zielonym pomidorem
Grillowane Brie i kozi ser z boczkiem i zielonym pomidorem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 699 kalorii, 29g białka, oraz 64G tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 3,54 zł za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis od Serious Eats ma fanów 20. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, kozi ser, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane Brie i kozi ser z boczkiem i zielonym pomidorem, Grillowana kanapka z Brie i kozim serem z boczkiem i zielonym pomidorem, oraz Grillowana pierś z indyka z boczkiem, zielone pomidory z kozim serem-majonez szałwiowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść boczek na dużej patelni lub na patelni i gotować, przewracając go raz, na średnim ogniu, aż złoty kolor i chrupiące, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Wyjąć na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem. Złamać każdy kawałek na pół i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Podgrzej żeliwną patelnię lub żeliwną patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Masło rozprowadzić po jednej stronie każdej kromki chleba. Odwróć 4 kromki kromki chleba i warstwy każdy z 3 do 4 kromki Brie, 2 plastry zielonego pomidora, 2 plastry koziego sera, i 4 plastry boczku. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
Ser KoziSer Kozi
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Różne Krakersy I/lub świeże OwoceRóżne Krakersy I/lub świeże Owoce
5
Umieść pozostałe kromki chleba na górze, masło do góry, i gotować na patelni, aż dno jest złoty kolor, 3 do 4 protokół. Odwróć kanapkę na, przykryć żaroodporną miskę (do stopienia sera), i kontynuować gotowanie, aż dno jest złoty kolor i Brie stopił, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Różne Krakersy I/lub świeże OwoceRóżne Krakersy I/lub świeże Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn