Rozjaśniona Zapiekanka Z Dyni
Rozjaśnione Squash zapiekanka może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 120 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka masła, pieprzu, szczypiorku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Spróbuj Rozjaśniona Zapiekanka Z Dyni, Zapiekanka z dyni i cukinii (rozjaśniona), oraz Rozjaśniona Zapiekanka Z Brokułów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić squasha w plastry o grubości 1/4 cala; umieścić w holenderskim piekarniku.
Dodaj cebulę, 1 łyżeczka. sól i woda do przykrycia. Zagotować na średnim ogniu i gotować 5 minut; dobrze odcedzić i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Wymieszać razem startą marchewkę, kolejne 3 składniki i pozostałą 1/2 łyżeczki. sól w dużej misce; złożyć w mieszaninie squasha. Łyżkę do lekko nasmarowanego 2-qt. owalne naczynie do pieczenia.
W małej misce wymieszać płatki kukurydziane i kolejne 3 składniki.
Posypać mieszaniną squasha.
Piec w 350 przez 30 do 35 minut lub do bąbelków i Złoty Kolor, Ekranowanie folią aluminiową po 20 do 25 minut, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu, jeśli to konieczne.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.