Homar z linki Napa kapusta okłady

Homar z linki Napa kapusta okłady
Homar z linków okłady z kapusty Napa mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 8 porcji z 601 kalorii, 19g białka, oraz 53g tłuszczu każdy. Na 5,65 zł za porcję, ten przepis okładki 22% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatarian dieta. Mieszanka skrobi kukurydzianej, jumbo lump crabmeat, gałka muszkatołowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Z łyżką wynik 45% to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy obejmują Marynowana Kapusta Napa, Kapusta Napa Coleslaw, oraz Sałatka Z Kapusty Napa.

Instrukcje

1
Aby rozpocząć nadzienie homara: roztop masło na patelni saute, która jest wystarczająco duża, aby pomieścić ogony homara. Masło powinno być bardzo gorące, ale nie skwierczące (między 165 a 180 stopni F).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodaj ogony do patelni, mięso od strony w dół-skorupę od strony w górę i kłuj, aż Homar będzie nieprzezroczysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Wyjąć na półmisek i ostudzić. (
4
Wlać roztopione masło do miski do wykorzystania w innych elementach w tym przepisie.) 2 łyżki roztopionego masła przełożyć na tę samą patelnię saute i saute szalotki i grzyby shiitake do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Dodać mięso krabowe i szalotki i podgrzewać przez kilka minut, starając się uniknąć rozbijania grudek. Odłóż na bok. Wróć do ogonów homara, poluzuj je ze skorupy. Skorupki rezerwować do użycia w sosie. Mięso ogona pokroić wzdłuż środka i na 4 plasterki poprzecznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
CrabmeatCrabmeat
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
6
Do owijania: parować liście kapusty, aż będą miękkie, ale nie papkowate. Pamiętaj, że liście nadal będą musiały być wystarczająco mocne, aby wspierać nadzienie homara.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1
Połącz mleko, cebulę, liść laurowy, goździki, gałkę muszkatołową i skorupki homara w grubym, niekorozyjnym rondlu na średnim ogniu. Łyżkę 2 łyżek roztopionego masła (z kłusownictwa homara) do osobnej miski odpornej na ciepło i utworzyć zawiesinę ze skrobi kukurydzianej, a następnie ubić w 1/4 szklanki parmezanu. Gdy mleko jest dość gorące, wlej niewielką jego ilość do zawiesiny, mieszając, aż mleko zostanie dokładnie wymieszane. Odstawić do pozostałego mleka, dodać koniak i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
KoniakKoniak
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Zdjąć rondel z ognia, doprawić sosem, do smaku, z białym pieprzem i solą w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Usunąć i wyrzucić liść laurowy, goździki i skorupki homara. Natychmiast umieść arkusz plastikowej folii na wierzchu sosu, aby zapobiec tworzeniu się skóry.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
4
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. delikatnie złóż homara i mięso krabowe razem z wystarczającą ilością sosu, aby go związać. (Resztę sosu zarezerwujcie na serwis.) Jeśli nadzienie wydaje się luźne, dodaj więcej parmezanu, aby go związać. (Nie chcesz, aby wypełnienie było zbyt cieknące.)
Składniki, których będziesz potrzebować
CrabmeatCrabmeat
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
Ułóż liście kapusty i usuń sztywne żebra / kolce liści, upewniając się, że zostawisz wystarczającą ilość liści w kształcie, który można napełnić i zwijać. Do każdego liścia łyżka 3 lub 4 łyżki mieszanki homara/kraba, dodać kilka kawałków awokado, złożyć boki liścia i zwinąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrabmeatCrabmeat
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowySklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
6
Umieścić w naczyniu odpornym na Piecyk, ułożonym na spodzie z odrobiną sosu, posypać odrobiną parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
Piec 10 minut, aby roztopić ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser TopionySer Topiony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
8
Podawać przyozdobione świeżym koperkiem i z pozostałym sosem z homara na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Koperekświeży Koperek
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)

Składniki

1awokado, zsunął się ze skóry, nasiona usunięte i pokrojone na 1/2 cala kawałki (łyżka soku z cytryny na to, aby zapobiec utlenianiu)awokado, zsunął się ze skóry, nasiona usunięte i pokrojone na 1/2 cala kawałki (łyżka soku z cytryny na to, aby zapobiec utlenianiu)1Worek 16 uncji Świeże/mrożone warzywa mieszane (marchew/kukurydza/fasola szparagowa/groszek)Worek 16 uncji Świeże/mrożone warzywa mieszane (marchew/kukurydza/fasola szparagowa/groszek)454Orzechy dowolne (posiekane)2 oliwki nadziewane pimiento2 oliwki nadziewane pimiento596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikoniakkoniak61 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.skrobia kukurydzianaskrobia kukurydziana1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)mielony świeży koperekmielony świeży koperek454Orzechy dowolne (posiekane)ogony homaraogony homara454Orzechy dowolne (posiekane)grudkowe krabygrudkowe kraby2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 szklanki posiekanych mieszanych serów, takich jak sery do tacos2 szklanki posiekanych mieszanych serów, takich jak sery do tacos8liście kapusty napaliście kapusty napa01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.gałka muszkatołowa, opcjonalniegałka muszkatołowa, opcjonalnie1małecebula drobno posiekanacebula drobno posiekana1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkistarty parmezan (1/4 szklanki do sosu plus 1/8 do 1/4 szklanki do wiązania nadzienia i posypania okładami z kapusty)starty parmezan (1/4 szklanki do sosu plus 1/8 do 1/4 szklanki do wiązania nadzienia i posypania okładami z kapusty)8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól, w razie potrzebySól, w razie potrzeby8szalotki, tylko białe i delikatne zielone części, posiekaneszalotki, tylko białe i delikatne zielone części, posiekane2szalotka posiekanaszalotka posiekana113Orzechy dowolne (posiekane)filiżanka (o grzybach shiitake, oczyszczonefiliżanka (o grzybach shiitake, oczyszczone8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyBiały pieprzBiały pieprz

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Homar działa naprawdę dobrze z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów jest również na miejscu. Brocard Sainte Claire Chablis Vieilles Vignes z oceną 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 33 dolarów za butelkę.
Brocard Sainte Claire Chablis Vieilles Vignes
Brocard Sainte Claire Chablis Vieilles Vignes
Eleganckie i zrównoważone wino, z nutami aromatów cytryny i akacji. Podniebienie jest świeże i apetyczne odsłaniające nutyanyż.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Magazyn