Homar i Shiitake Ragu z Puree z korzenia selera

Homar i Shiitake Ragu z Puree z korzenia selera
Need a danie główne bezglutenowe? Homar i Shiitake Ragu z Puree z korzenia selera może być spektakularny przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 577 kalorii, 35g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 8,19 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, liść szałwii, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Puree Z Korzenia Selera, Puree Z Korzenia Selera, oraz Puree Z Korzenia Selera dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ostrożnie dodać Maderę i rozmazać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaderaMadera
2
Dodaj Homar bulion, szałwia, i pomidor; zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować, aż zgęstnieje, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado HomarówStado Homarów
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
3
Dodać drobinę i masło; gotować, mieszając, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
SpeckSpeck

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Chablis i Chardonnay to świetny wybór dla homarów. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Domaine Pinson Freres Chablis Mont de Milieu Premier Cru z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
Domaine Pinson Freres Chablis Mont de Milieu Premier Cru
Domaine Pinson Freres Chablis Mont de Milieu Premier Cru
Egzotyczne aromaty ananasa, wanilii i moreli na nosie. Okrągłe, dobrze zbalansowane i o dobrej trwałości smaku.Para z rybą z sosem, białe mięso ze śmietaną, szynka z kości z sosem chablisienne.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia33
Magazyn