Need a danie główne bezglutenowe? Homar i Shiitake Ragu z Puree z korzenia selera może być spektakularny przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 577 kalorii, 35g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 8,19 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, liść szałwii, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Puree Z Korzenia Selera, Puree Z Korzenia Selera, oraz Puree Z Korzenia Selera dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ostrożnie dodać Maderę i rozmazać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Madera
2
Dodaj Homar bulion, szałwia, i pomidor; zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować, aż zgęstnieje, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado Homarów
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1/2 Gałązki Rozmarynu
3
Dodać drobinę i masło; gotować, mieszając, aż masło się rozpuści.
Chablis i Chardonnay to świetny wybór dla homarów. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Domaine Pinson Freres Chablis Mont de Milieu Premier Cru z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.