Holiday Pork Posole

Holiday Pork Posole
Holiday Pork Posole może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje $4.16 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 306 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 146 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz proszek ancho chile, łopatkę wieprzową, oregano i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pork Posole, Pork Posole, oraz Pork & Tomatillo Posole dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. cienko pokroić 2 cebule.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgrzać 4 łyżki oleju w ciężkim garnku largeovenproof na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Addsliced cebuli do garnka i smażyć, aż onionsbegin zmiękczyć, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dodaj 1 łyżkę plus 1 łyżeczka ancho chilepowder i 1 łyżka plus 1 łyżeczka do herbaty; wymieszać do herbu.
5
Posyp wieprzowinę soląi Dodaj do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Dodaj 5 szklanek bulionu. Przynieś toboil. Przykryć i przenieść do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Dusić wieprzowinę, aż będzie wystarczająco miękka, aby łatwo schłodzić, około 2 godzin. Korzystanie slottedspoon, przenieść wieprzowinę do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
8
Pourjuices do innej dużej miski. Chłodziarko odkryte do ostygnięcia, następnie przykryći przechowywać schłodzone przez noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
9
Tłuszcz wyrzucić z wierzchu schłodzonych soków; rezerwy soki. Pokroić wieprzowinę na 1/2 cala, wyrzucając nadmiar tłuszczu. Cienko krajalnicamaczenia 2 cebule.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
WieprzowinaWieprzowina
10
Podgrzać pozostałe 3 łyżki oleju w ciężkim dużym garnku overmedium-wysokie ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
11
Dodaj cebulę; sauté untilsoft, często mieszając, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
12
Dodremaining 2 łyżki plus 2 łyżeczki do herbaty w proszku chile, Pozostałe 1 łyżka stołowa 1 łyżeczka oregano, pokrojone w kostkę chiles, czosnek, i kminek; wymieszać 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Papryka ChiliPapryka Chili
CzosnekCzosnek
KminekKminek
13
Addpork, reserved soki i hominy. Bringto gotować; zmniejszyć ogień do niskiej. Przykryć pokrywkami lekko uchylone i gotować na wolnym ogniu 30 minut doallow smaki do mieszania, dodając więcej bulionu cienkie, w razie potrzeby. DO AHEAD: może być wykonany1 dzień wcześniej. Lekko schłodzić. Chill uncovereduntil cool. Przykryć i schłodzić. Przed kontynuacją.
Składniki, których będziesz potrzebować
HominyHominy
14
Chochla posole do misek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
ChochlaChochla
15
Dekoruj klinami wapna, zieloną cebulą i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
KolendraKolendra
16
* Dostępne w sekcji przypraw w wielu supermarketach i na rynkach łacińskich.
1
Sangria jest typowo jako napój letni, ale z tym latynoskim-inspirowanym menu-jest super-świąteczny.Zrób czerwone wino sangria za pomocą Zinfandel orTempranillo i owoców cytrusowych. Dla nie-winedrinkers, oferują również schłodzone Meksykańskie piwo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce CytrusoweOwoce Cytrusowe
Czerwone WinoCzerwone Wino
SangriaSangria
PijPij
PiwoPiwo
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia50
Magazyn