Holenderski Piec Confederate Pot Roast

Holenderski Piec Confederate Pot Roast
Holenderski piec Confederate Pot Roast jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 497 kalorii, 52g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 3,17 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz piwo, liście laurowe, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pieczeń Pieczona W Piecu Holenderskim, Pieczeń Wieprzowa W Piecu Holenderskim, oraz Jeden garnek Pieczony kurczak i Tortellini-wykonane w nowej kuchni Aldi Living żeliwny holenderski piekarnik.

Instrukcje

1
Pieczeń przykryć 3 plastrami boczku i wstawić do holenderskiego piekarnika pokrytego oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Pieczeń GarnkowaPieczeń Garnkowa
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Umieścić ząbki czosnku w garnku, jak również. Sear wszystkie 4 strony pieczeń. Po upieczeniu umieścić 16 uncji bulionu wołowego i 16 uncji piwa i wody, aby go dopełnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Pieczeń GarnkowaPieczeń Garnkowa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Dodaj sól, pieprz, biały pieprz i kminek, do smaku. Przykryć garnek i niech wolno gotować przez około 1 godzinę. Po godzinie dodać liście laurowe i cały czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Niech powoli gotować przez kolejną godzinę. Na koniec dodajemy czerwone ziemniaki, cebulę, pokruszoną czerwoną paprykę i gotujemy przez kolejną godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Czerwony ZiemniakCzerwony Ziemniak
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 25 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia66
Magazyn