Highlands Zapiekane Kasze

Highlands Zapiekane Kasze
Highlands Baked Grits to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 632 kalorie, 17g białka, oraz 44g tłuszczu. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Jest to niedrogie przepis dla fanów Południowej żywności. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Jeśli masz jajko, kaszę mieloną z kamienia, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Highlands Zapiekane Kasze, Great Gatsby from Highlands Bar and Grill, oraz Dutch Courage from Highlands Bar and Grill.

Instrukcje

1
Przygotować kaszę: sól i 4 szklanki wody zagotować w dużym ciężkim rondlu na średnim ogniu. Stopniowo mieszaj w kaszy. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do średnio-niskiej, i gotować, mieszając często, 45 minut do 1 godziny lub aż kasza są grube.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wyjąć z ognia i wymieszać 2 łyżki. masło, 1/4 szklanki sera i świeżo zmielony biały pieprz do smaku. Wymieszać z jajkiem do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony Biały PieprzMielony Biały Pieprz
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
(Keebler)(Keebler)
3
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
4
Podziel kaszę na 4 (4 - do 6-oz.) ramekiny z masłem; umieść ramekiny na patelni o wymiarach 13 x 9 cali i dodaj gorącą wodę do patelni w połowie boków ramekinów. Przykryj patelnię folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Piec w temperaturze 375 przez 15 minut. Odkryć i piec 20 minut lub aż Topy zaczynają brązowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
1
Połączyć Wino i kolejne 5 składników w średnim rondlu i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować, często mieszając, 5 do 7 minut lub aż płyn zmniejszy się do 1 łyżki. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu; wymieszać śmietanę. Stopniowo ubijać w kostce masła, 1 kostka na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia.
3
Wlać mieszaninę przez sitko z siatki drucianej do małego rondla. Wymieszać z serem i sokiem z cytryny. Doprawić koszerną solą, białym pieprzem i ostrym sosem do smaku. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Przygotuj polewę grzybową: podsmaż grzyby i następne 2 składniki w gorącym oleju 3 do 4 minut lub do momentu, gdy grzyby będą po prostu miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Unmold kaszę na talerzach i podawać z sosem i polewą grzybową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą

Składniki

1Worek 16 uncji Świeże/mrożone warzywa mieszane (marchew/kukurydza/fasola szparagowa/groszek)Worek 16 uncji Świeże/mrożone warzywa mieszane (marchew/kukurydza/fasola szparagowa/groszek)28Orzechy dowolne (posiekane)szynka wiejska, pokrojona w kostkęszynka wiejska, pokrojona w kostkę57Orzechy dowolne (posiekane)szynka wiejska, pokrojona w cienkie paskiszynka wiejska, pokrojona w cienkie paski1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwytrawne białe winowytrawne białe wino1Dużejajko, pobitejajko, pobite1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiróżne świeże grzyby, pokrojone na kawałki od 1 do 2 caliróżne świeże grzyby, pokrojone na kawałki od 1 do 2 cali4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyKaszaKasza1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySOSSOS4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOstry sosOstry sos11 funt cukinii,Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)świeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPolewa GrzybowaPolewa Grzybowa1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidrobno starty ser Parmigiano-Reggianodrobno starty ser Parmigiano-Reggiano2(zima)drobno starty ser Parmigiano-Reggianodrobno starty ser Parmigiano-Reggiano11 funt cukinii,suszona kruszona czerwona paprykasuszona kruszona czerwona papryka1szalotka mielonaszalotka mielona2szalotka mielonaszalotka mielona596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiocet sherryocet sherry2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiniegotowany żółty kamień-mielona kaszaniegotowany żółty kamień-mielona kasza1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimasło niesolone, pokrojone w kostkęmasło niesolone, pokrojone w kostkę2(zima)masło niesolone w temperaturze pokojowejmasło niesolone w temperaturze pokojowej

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Można spróbować Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 2017Jest bogatsze i mniej miętowe niż zwykle, ale lubię bogactwo w tym roczniku, które można użyć trochę gras; więc przewidujemy wino z więcej jabłek i mniej mięty; chrupiące rzeczy. Paczka nazywa się Heel i jest na prawo od Anrechtu, z którego pochodzi jedno z wielkich trio win en-bloc.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn