Hibiskus"Sangria"
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj hibiskusa "Sangria". Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 77 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30 i kosztuje 85 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 5 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka kulek kantalupy, ananasa, cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Hibiskus " Sangria, Jamajka (hibiscus) Sangria, oraz Sparkling Hibiscus Sangria Tea Cooler dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 3-ćwiartkowym podgrzać wodę do wrzenia. Wymieszać z kwiatami hibiskusa. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu przez 20 do 30 minut lub aż woda zmieni głęboki kolor bordowy.
Szczep mieszanka hibiskusa; Odrzuć kwiaty. Wymieszać z cukrem do rozpuszczenia; odstawić do całkowitego ostygnięcia.
Wymieszaj Wino i owoce do schłodzonej mieszanki hibiskusa. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.