Het Paa Naam Tok (Sałatka z grzybów leśnych w stylu Isaana)

Het Paa Naam Tok (Sałatka z grzybów leśnych w stylu Isaana)
Het Paa Naam Tok (Sałatka z grzybów leśnych w stylu Isaana) jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka bulionu grzybowego, cukru granulowanego, bardzo cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Inspirowany Isaanem Larb, Foremki Do Ciasta Z Grzybami Leśnymi, oraz Leśne Cappuccino Z Pieczarkami Befsztykowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
GOTOWAĆ GRZYBY
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
2
Przygotować grill, najlepiej węgiel drzewny, gotować na średnim ogniu. Lub rozgrzej patelnię grillową lub ciężką patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
PatelniaPatelnia
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Grzyby wrzucić do miski wraz z wystarczającą ilością oleju, aby lekko je pokryć. Obficie doprawić solą i pieprzem i jeszcze raz wrzucić. Grillować grzyby, obracając je od czasu do czasu, aż są gotowane przez i głęboko złoty brąz w miejscach, 5 do 10 minut, w zależności od wielkości grzybów, przeniesienie ich jak są gotowane do deski do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Pokroić duże grzyby w plastry wielkości kęsa, o grubości około 1/2 cala. Pozostaw drobne grzyby w całości. Powinieneś mieć około 1 szklanki posiekanych, gotowanych grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
5
Niech ostygną lekko, jak zrobić opatrunek.
6
ZRÓB OPATRUNEK
7
Połącz sok z limonki, sos sojowy, wywar z grzybów, cukier, proszek chile i trawa cytrynowa w woku lub średniej patelni, ustaw go na średnim ogniu i podgrzej mieszaninę, aż będzie ciepła w dotyku, około 15 sekund. Wyłącz ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
Trawa CytrynowaTrawa Cytrynowa
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Sos SojowySos Sojowy
GrzybyGrzyby
StadoStado
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
8
ZŁÓŻ SAŁATKĘ
9
Dodać grzyby na patelni wraz z szalotki, mięta, kolendra, i ryż w proszku, wrzucić dobrze, i przenieść do talerza w niskiej sterty tak, że większość ziół kończy się w pobliżu góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
KolendraKolendra
SzalotkaSzalotka
ZiołaZioła
MiętaMięta
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Posypać kolejną szczyptę lub dwie ryżu w proszku, i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
11
Uwaga
12
Jeśli chcesz, krótko grilluj pieczarki, włóż je do garnka z wystarczającą ilością wody do przykrycia i gotuj na wolnym ogniu przez około 15 minut. Łyżka 1 łyżka płynu do opatrunku.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
GarnekGarnek
13
Whiskey Soda Lounge, Pok Pok Noi i Sen Yai w Portland, plus Pok Pok Ny i
Składniki, których będziesz potrzebować
WhiskeyWhiskey
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
14
Whiskey Soda Lounge ny w Nowym Jorku. Zdobywca nagrody Jamesa Bearda dla najlepszego szefa kuchni Northwest w 2011 roku, Andy dzieli swój czas między Chiang Mai w Tajlandii, Nowy Jork i Portland w Oregonie.JJ GOODE jest pisarzem kulinarnym z Brooklynu i współautorem książek dziewczyna i jej Świnia z April Bloomfield, Morimoto z Masaharu Morimoto i prawdziwie meksykański z Roberto Santibañez.
Składniki, których będziesz potrzebować
WhiskeyWhiskey
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia10
Magazyn