HERDEZ ® Pumpkin Mole Soup
HERDEZ ® Pumpkin Mole Soup może być właśnie tą zupą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 195 kalorii, 8G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 1,5 USD za porcję. 3 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz czekoladę, oliwę z oliwek, herdez® pieczony meksykański sos do gotowania pasilla chile i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy są Pipian Verde Mole (Zielony Mole z pestek dyni), Mole Z Pestek Dyni / Mole Verde, oraz Pumpkin Mole # PumpkinWeek.
Instrukcje
Rozgrzej olej w dużym, ciężkim rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować aż przezroczyste, ale nie rumiane, około 8 minut.
Dodać czosnek i gotować jeszcze 2 minuty.
Zmniejsz ciepło do niskiego; wymieszaj puree z dyni, bulion z kurczaka i sos do gotowania. Mieszać do połączenia i dusić na małym ogniu przez około 15 minut, od czasu do czasu mieszając.
Chropowaty-posiekaj czekoladę i dodaj, ciągle mieszając, aż się roztopi. Pamiętaj, aby zeskrobać dno garnka podczas mieszania. Gotować przez kolejne 15 minut, mieszając od czasu do czasu.
Wlej śmietanę do miski i dodaj 1/4 szklanki gorącej zupy, wymieszaj, aby połączyć, powtórz, a następnie wymieszaj wszystko z powrotem do zupy. Gotować na bardzo małym ogniu, aż zupa będzie gorąca, około 10 minut więcej, mieszając co kilka minut. Dostosuj przyprawy do smaku.
Podawać z odrobiną śmietany lub śmietany jako dodatek.