Herbed kurczak i szparagi
Herbed kurczak i szparagi jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Na 4,01 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 314 kalorii, 43g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, obrane ze skóry i bez kości piersi z kurczaka, udekoruj: gałązki oregano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Chicken & Asparagus Pot Pie With Herbed Potato Crust, Łatwe posiłki-Herbed kurczak, Orzo i szparagi, oraz Szparagi Herbowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kurczaka i 3/4 szklanki marynaty w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym, obracając się do płaszcza; umieść szparagi i 1/4 szklanki marynaty w innej dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym, obracając się do płaszcza. Uszczelnij oba worki i schłodzić 30 minut, obracając torby od czasu do czasu.
Usuń kurczaka i szparagi z marynaty, odrzucając marynatę.
Grilluj kurczaka i szparagi, przykryte pokrywką do grilla, na średnim ogniu (350-400). Grilluj kurczaka 4 do 5 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia, fastrygowanie od czasu do czasu z pozostałą marynatą 1/4 szklanki. Szparagi Grill 4 minuty lub do chrupkiego-przetargu, obracając od czasu do czasu.
Kurczaka i szparagi wyjąć z grilla na półmisek.
Podawać ze świeżymi pokrojonymi pomidorami.
Dekorować, w razie potrzeby.