Hellraisin ' Wild Boar-Zawinięty Dzik
Hellraisin ' Wild Boar-zawinięty dzik jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przystawka. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.94 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 86 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz schab, sól morską, pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Dzik Pappardelle, Pieczona noga Dzika, oraz Bouchées Z Dzika dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj węgle do połowy zadaszonego grilla. Pozwól węglom palić się i wybielić, wytwarzając równomierne ciepło bez płomienia.
Umieścić wszystkie składniki rub w misce i wymieszać. Lekko zwilżonym ramieniem dzika na patelni, wetrzyj (suchymi rękami) po beztłuszczowej stronie ramienia dzika. Pamiętaj, aby obficie pokryć wszystkie powierzchnie, nawet tłuszcz i fałdy. Dzik jest chudy i łatwo wysycha w upale. Rub będzie działać jako uszczelnienie, blokując wilgoć. Obróć stronę tłuszczu barkowego w dół i ułóż paski boczku wzdłuż całej nietłustej strony, przypinając je do ramienia z wykałaczkami na środku i końcach, zapewniając równomierne pokrycie powierzchni mięsa. Pozostały boczek można dodać do końców.
Połóż ramię na pustej stronie grilla, boczek do góry i zamknij osłonę. Gotować, aż temperatura wewnętrzna wieprzowiny osiągnie co najmniej 160 stopni F, około 10 godzin, w zależności od wielkości ramienia. Wolno gotowane, dobrze uszczelnione ramię powinno rozsuwać się szczypcami.