Hellraisin ' Wild Boar-Zawinięty Dzik

Hellraisin ' Wild Boar-Zawinięty Dzik
Hellraisin ' Wild Boar-zawinięty dzik jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przystawka. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.94 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 86 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz schab, sól morską, pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Dzik Pappardelle, Pieczona noga Dzika, oraz Bouchées Z Dzika dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodaj węgle do połowy zadaszonego grilla. Pozwól węglom palić się i wybielić, wytwarzając równomierne ciepło bez płomienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Umieścić wszystkie składniki rub w misce i wymieszać. Lekko zwilżonym ramieniem dzika na patelni, wetrzyj (suchymi rękami) po beztłuszczowej stronie ramienia dzika. Pamiętaj, aby obficie pokryć wszystkie powierzchnie, nawet tłuszcz i fałdy. Dzik jest chudy i łatwo wysycha w upale. Rub będzie działać jako uszczelnienie, blokując wilgoć. Obróć stronę tłuszczu barkowego w dół i ułóż paski boczku wzdłuż całej nietłustej strony, przypinając je do ramienia z wykałaczkami na środku i końcach, zapewniając równomierne pokrycie powierzchni mięsa. Pozostały boczek można dodać do końców.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
KnurówKnurów
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Połóż ramię na pustej stronie grilla, boczek do góry i zamknij osłonę. Gotować, aż temperatura wewnętrzna wieprzowiny osiągnie co najmniej 160 stopni F, około 10 godzin, w zależności od wielkości ramienia. Wolno gotowane, dobrze uszczelnione ramię powinno rozsuwać się szczypcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn