Hamburgery Z Mięsem Z Indyka
Hamburgery z mięsem z indyka wymagają ok. 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.87 za porcję. To danie główne ma 432 kalorie, 61g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, pastę pomidorową, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dość drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Hamburgery Meat Loaf, Hamburgery mięsne z karmelizowaną cebulą, oraz Indyk Meat Loaf.
Instrukcje
Umieścić cebulę i ząbki czosnku w robocie kuchennym; uruchomić, aż drobno posiekane (ale nie skroplone). W dużej misce, połączyć mielonego indyka z mieszaniną cebuli, startej marchwi, pasty pomidorowej, musztarda Dijon, sól koszerna, i świeżo zmielony czarny pieprz. Formować na 4 paszteciki, każdy 3/4 cala grubości.
Umieścić na średnio gorącym grillu i gotować 5 minut na stronie. (Lub gotować na płycie kuchennej, podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na patelni grillowej na średnim ogniu.
Umieścić hamburgery na patelni i gotować 7 do 8 protokół; flip i gotować 5 minut więcej.) Top z plasterkami mozzarelli(1/4 funta na 4 hamburgery). Gotować od 2 do 3 minut dłużej, aż ser się rozpuści. Top z chrupiącym boczkiem i pokrojonymi pomidorami i podawać na tostach kaiser rolls.