Halibut Z Grejpfrutem, Pietruszką I Koprem Włoskim

Halibut Z Grejpfrutem, Pietruszką I Koprem Włoskim
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Halibut z grejpfrutem, pietruszką i koprem włoskim może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 25. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 85 kalorii. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską i pieprz, halibut, rubinowe grejpfruty i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać grejpfruty, można śledzić to danie główne z Pieczone Jabłka jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Halibut Z Grejpfrutem, Pietruszką, Czerwoną Cebulą I Mushr Shiitake, Przyprawiony Halibut Na Koperku Grejpfrut Slaw, oraz Pieczony Halibut z salsą z kopru włoskiego grejpfruta.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 46 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.
TrudnośćNormalny
Gotowe W17 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia36
Magazyn